•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Kevin Kostnerom?

Jedna od najzagonentnijih karijera savremenog američkog filma je Kevin Kostner. Ko i zašto finansira negove filmove tajna je. Kako nekome padne na pamet da predloži Kostnera za neku od uloga, čudo je. Ko odabira i savetuje scenarija glumcu, trebalo bi da bude zakonom gonjen, a ipak, Kostnera ima, mota se tu i tamo, odbija uloge, dobija druge, uzima neke neprimetne, izgleda na platnu zadovoljno i vrlo često kostmirano. Iako će se naredne godine pojaviti kao otac Supermena ne znači da se vratio žiži interesovanja, već je jednostavno sada ta grupa glumaca koja je dovoljno poznata a opet ima toliko godina da može odigrati ulogu oca.

Zanimljivo je da je 1983. Lawrence Kasdan snimio sa Kostnerom „The Big Chill“, da bi kasnije u montaži odsekao sve njegove scene i ostavio ga samo u jednoj, na početku filma, u kojoj se vidi ruka glumca u kovčegu.

Česte uloge seoskog dobronamernika na američkom selu s kraja XIX i početka XX veka imaju opravdanje. Kostner je i kantri pevač koji već ima iza sebe 2 albuma, od kojih je sa prošlogodišnjim „Turn It On“, imao evropsku turneju. Kako zvuči? Podjednako kako i glumi.

Filmove koje će šira publika pamtiti su:

1985 Silverado

1985 American Flyers

1987 The Untouchables

1987 No Way Out

1989 Field of Dreams

1990 Dances with Wolves (Oskar za Režiju i Film)

1991 Robin Hood: Prince of Thieves (Zlatna Malina za najgoru ulogu)

1991 JFK

1992 The Bodyguard

1993 A Perfect World

1994 Wyatt Earp

1995 Waterworld

1996 Tin Cup

1997 The Postman (Zlatna Malina za najgoreg glumca)

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...