•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Meg Rayan?

Glumica koja je veći deo svoje karijere igrala zbunjene, luckaste i zatečene u raznim ljubavno romantičnim komedijama izgubila je interesovanje javnosti onog časa kada je „otkrila“ svoju dramsku stranu. Svaka generacija ima po jednu takvu besmislenu romantičnu komičarku, tako da su njene bile osamdesete dok se nije pojavila još besmislenija Julia Roberts a za njom još besmislenija Sandra Bullock, da bi danas imali dve najbesmislenije Kate Hudson i Kathreen Hegel.

Kako god bilo, Rayanova, koja, verujte, i dalje snima, ostaće upamćena po najlakšim mogućim filmovima i ismejana u svim onim gde je pokušavala da glumi dramatičan lik, naročito sa cigaretom u ruci koju ni jednog trena ne prinosi ustima.

Filmovi po kojima će ostati upamćena biće:

1983 Amityville 3-D 1986 Top Gun 1988 D.O.A. 1988 The Presidio 1989 When Harry Met Sally... 1990 Joe Versus the Volcano 1993 Sleepless in Seattle 1995 French Kiss 1998 You've Got Mail 2001 Kate & Leopold

Ukoliko imate volje i vremena odgledajte njen Amityville 3D i primetite kako njen talenat od 1993-e nije ni najmanje odmakao, što u mnogome podseća na zamrznuti talenat njenog kolege Toma Hanksa iz filma strave i užasa iz 1979-e, o kome smo već pisali.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu