•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Winonom Ryder?

Ryderova je bila jedna od retkih mladih glumica koja je radila prvih 10 godina sa gotovo svim udarnim glumcima Holivuda. Skoro da nije bilo veliko ime pored kojeg se nije pojavila, kao ni režisera koja nije želeo da radi sa njom. Onda se dogodio incident sa krađom i studio je prestao da sarađuje sa Rayderovom u onoj meri u kojoj jeste ranije; što iz straha da ne nestanu rekvizite iz njega, što iz prostog razloga da se glumica, sada četrdesetogodišnjakinja, već smatra starom i nezanimljivom gledaocima uzrasta do 20 godina.

Ipak, filmove koje je snimila Rayderova obeležili su čitavu jednu generaciju, i bez obzria što glumica i dalje snima, teško da će ikada dotaći deo slave koju je nekada, recimo do 1997-e godine, imala.

Ostaće upamćena po filmovima: 1988 Beetlejuice,1989 Heathers, 1989 Great Balls of Fire!, 1990 Welcome Home, Roxy Carmichael, 1990 Edward Scissorhands, 1990 Mermaids, 1991 Night on Earth,

1992 Dracula, 1993 The Age of Innocence, 1993 The House of the Spirits, 1994 Reality Bites, 1994 Little Women, 1997 Alien Resurrection, 1998 Celebrity i 1999 Girl, Interrupted.

Trenutno zajmi glas Tim Bartonovom animiranom filmu Frankenweenie.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila