•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žarko Laušević gost u emisiji Ivana Ivanovića?

Kako "Kurir" ekskluzivno saznaje Ivan Ivanović je ugovorio gostovanje Žarka Lauševića u svojoj emisiji. Naime, voditelj TV "Prva" je otišao u Njujork, gde Laušević živi već godinama i tamo utanačio sve detalje u vezi sa ispovešću koju će čuveni glumac dati u šou-programu "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Onog trenutka kada je saznao da se čuveni glumac sprema da dođe u Srbiju nakon 14 godinada bi lično doneo rukopise za nastavak svog odličnog romana "Godina prođe, dan nikad", Ivan se spakovao i zaputio u Ameriku na pregovore, a Žarko ga je lepo ugostio. Većinu vremena iskoristili su za razgovor u kom su utanačili pojedinosti u vezi sa TV premijerom Lauševićeve ispovesti i dodajmo i to da je jedini uslov koji je glumac postavio, navodno, da se apsolutno ništa što bude rekao ne seče i ne cenzuriše i da se emisija snima uživo, kako bi ljudima na pravi način dočarao kroz šta je sve prošao.

Laušević bi kod Ivanovića trebalo da se pojavi u prvoj emisiji naredne sezone, kada je i isplanirao da poseti Srbiju. Ostaje nam da vidimo hoće li do realizacije ove emisije zaista doći, a sigurno je to da će svi fanovi rada Žarka Lauševića biti oduševljeni.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...