•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ženi se Kijanu Rivs

Glumac Kijanu Rivs srećan je u ljubavi sa svojom devojkom Aleksandrom Grant, a sada je odlučio da vezu podigne na viši nivo.

Početkom leta glumac se preselio u Berlin gde snima dugo očekivani četvrti nastavak iz franšize ‘Matrix’, a ovih dana snimanje pomenutog filma privodi se kraju. Tokom čitavog snimanja društvo mu je pravila njegova 47-godišnja devojka, likovna umetnica Aleksandra Grant, koja se s njim na neko vreme doselila u Nemačku.

“Možda se venčaju u Nemačkoj. Super im je bilo tamo tokom snimanja, žive u nekom svom balonu dok je na snazi karantin, što ih je još više zbližilo. Uskladili su se na svim poljima i odnos im se dodatno učvrstio”, otkrio je izvor blizak paru.

“Kijanu je rekao prijateljima da je spreman da zaprosi svoju devojku i to verovatno tokom Božićnih praznika, Aleksandru smatra svojom srodnom dušom. Svi su presrećni zbog njih i jedva čekaju zvaničnu objavu lepih vesti”.

Kijanu je u novembru prošle godine odlučio da obelodani svoju ljubav sa Aleksandrom i u Los Anđelesu na LACMA art gala događaju se pojavio sa svojom izabranicom.

Nakon što su krenula šuškanja o veridbi, fanovi su zatrpali društvene mreže komentarima kako je glumac mogao da napravi bolji izbor. Dok su neki oduševljeni što je konačno pronašao ljubav, drugi su zamerili što Kijanova izabranica ima sedu kosu i izgleda starije od žena svojih godina.

Podeli:



Preporucujemo