•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Wonder Woman 1984’ i ’In the Heights’ odloženi zbog COVID-19

Pandemija COVID-19 imala je ogroman efekat na filmsku industriju, potpuno izmenivši kalendar datuma izlaska za 2020. godinu, jer su filmovi poput Black Widow, Mulan i No Time to Die su odloženi ili povlučeni u nedogled zbog brige o javnom zdravstvu.

Poslednji veliki hitovi u najavi koji treba da se odlože su Wonder Woman nastavak Wonder Woman 1984, koji je predviđen za 5. juna, a sada je zakazan za 15. avgusta, kao i filmska adaptacija Lin-Manuel Miranda-inog hit-mjuzikla In the Heights i animirani film Scoob, koji je povučen u nedogled. Novi film Aquaman režisera Jamesa Wan-a Malignant takođe je povučen od prvobitnog datuma objavlјivanja 15. avgusta kako bi se napravilo mesto za odlaganje Wonder Woman 1984.

Željno očekivani nastavak prvog ženskog filma o superherojima pod vođstvom DC-a bio je postavlјen da će Princeza Diana (Gal Gadot) biti vraćena u osamdesete, bacajući je protiv Maxwell Lord-a (Pedro Pascal) i Cheetah (Kristen Wiig), a istovremeno je ponovo ujedinio sa njenom lјubavlјu, Steve Trevor-om (Chris Pine).

In the Heights, u režiji Crazy Rich Asians-a Jon M. Chu-a, usredsređenom na komšiluk u Washington Heights-u na Menhetnu, određen za objavljivanje 26. juna.

Podeli:



Preporucujemo