•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Blair Witch” se vraća?

Kakav god film bio Eduardo Sanchez i Daniel Myrick 1999. napravili su čudo kakvo se nije desilo pre, a ni posle, u istoriji kinematografije sa “The Blair Witch Project-om.” Kvalkitet filma ovde nije u pitanju, već fenomen. Isti slučaj je sa “Star Wars” triologijom.

250 miliona je zaradio, požureni i sprčkani nastavak jedva da je 50. Godinama se pominjao treći deo. Kad evo novosti od samog Sancheza koji je napomenu da će se vratiti originalu zajedno sa svim glumcima iz njega.

Postavlja se pitanje, zašto Lionsgate, obzirom na novonastali fenomen otkrivenih snimaka u skoro svakom fimu poslednjih 12 godina, nije požurio Sancheza da što pre pronađe nove izgubljene snimke gospođe Bler?

Ali, moguće je već ove godine da snimci negde gvire i čekaju…

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu