•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” pogledalo 100 000 gledalaca

Mesec dana posle fantastičnog starta, film i dalje u vrhu gledanosti.

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala „Ledeno doba“ do sada je u domaćim bioskopima pogledalo 100 000 gledalaca. U Srbiji, kao i u svetu, „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ je i dalje jedan od najgledanijih filmova.

„Ledeno doba 4; pomeranje kontinenata“ premijerno je prikazan 1. jula, kada je zabeležio najbolji bioskopski start u poslednjih 5 godina. Sinhronizovan na srpski jezik i u 3D-u, u distribuciju je krenuo na 26 ekrana u bioskopima, što je najveći broj ekrana na kojima je jedan film prikazan u poslednjih 20 godina. Prethodni rekord držao je film „Godzila“ iz 1998. godine.

Više gledalaca od „Ledenog doba 4“ tokom prethodnih 5 godina u prvoj nedelji prikazivanja imali su samo domaći filmovi „Montevideo, Bog te video“ i „Parada“.

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ prati omiljenu filmsku trojku – Menija, Sida i Dijega, dok se, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata, upuštaju u najveću avanturu do sada. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

mcf
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...