•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Boemska rapsodija“ u Viva Vox stilu ekskluzivno u bioskopu Cineplexx BIG Beograd

Premijera koncertnog spektakla za koju se traži karta više samo u bioskopu Cineplexx BIG Beograd.

Premijera filma „Boemska rapsodija” koja nam donosi biografsku priču o Frediju Merkjuriju i nastanku legendarne grupe Queen, zakazana je za utorak 30. oktobar u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u terminima od 20, 20:10 i 20:15 časova. Sve posetioce premijere očekuje specijalni program pre filma - nastup fenomenalnog hora Viva Vox. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u. Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije Mr. Robot, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim. Pored Ramija Maleka, u filmu ćemo gledati Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Queen Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora, i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona.

Karte za premijernu projekciju filma „Boemska rapsodija” u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u prodaji su na blagajni bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...