•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Crna Zorica“ nasmejala beogradsku publiku

Premijera filma “Crna Zorica” održana je sinoć u velikoj sali Sava centra, uz odličan prijem beogradske publike.

Komedija sa elementima avanture, u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus, smeštena je u savremenu istočnu Srbiju, koja je i dalje uronjena u praznoverja i predrasude.

Zorica, koju igra Ljuma Penov, nosi prokletstvo – od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljuti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak ”poljubac smrti”. Priča se komplikuje kada Mane, u tumačenju Branislava Trifunovića, tvrdoglavi policajac koji ne veruje u “bapske priče” i veštičarenje, pokuša da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.

Beogradskoj publici sinoć se u Sava centru poklonila brojna glumačka i autorska ekipa.

Nakon beogradske premijere, film će večeras biti prikazan u Novom Sadu, a sutra će se ekipa filma pokloniti kragujevačkoj publici u novootvorenom bioskopu “Cineplexx”.

Film je u bioskopskoj distribuciji od 22. marta.

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...