•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Doctor Who“ postaje film

Uprkos obećanjima da će snimiti par malih filmova nakon „Harry Potter“ završnice, reditelj David Yates hvata se u koštac sa ikonom britanske televizije, doktorom Who. Trenutno ga igra Matt Smith, koji sasvim sigurno neće igrati doktora i u filmskoj verziji. Reditelj je rekao da je seriji potrebna radikalna transformacija kako bi ona prešla na veliki ekran i neće prebaciti trenutnu seriju na veliko platno već će krenuti ni iz čega sa njenom pričom. Traganje za scenaristima upravo kreće i prema reditelju, na priči će se raditi i do tri godine.

Serija je, inače, najdugovečnija u istoriji TV serija. Započela je 1963. a Smith je jedanaesti glumac koji igra doktora. Toliko priča je bilo ispričano u njoj da je lako odabrati jednu i od nje napraviti celovečernji film. Najbolje epizode serije su upravo one koje su bile sačinjene od dve i u trajanju od 2 sata, u kojima je moglo da se prati sa većim intenzitetom razvijanje situacija u kojima bi se zatekao doktor. A sve zavisi, naravno, od toga ko će ga igrati.

A opet, postoji velika briga ljubitelja ovog lika da li je David Yates, nakon četiri Pottera, odgovarajući reditelj za doktora? Još kada bi neko uspeo da objasni u čemu vidi razliku?

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...