•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Les Miserables“ dodaje Eddie-a Redmayne-a

On je poslednje ime koje se pridružilo imenima Russel Crow, Hugh Jackman i Anne Hathaway u mjuziklu koji će režirati Tom Hooper prema brodvejskoj adaptaciji romana Viktora Igoa iz 1862-e godine „Les Miserables.“ Njegova uloga biće lik Mariusa.

1985-e godine mjzikl je postavljen na scenu i od tada se ne skida sa nje, što ga čini najdužim mjuziklom u istoriji Brodveja. Radnja je smeštena u 19 vek, a muziku za nju napisao je William Nicholson.

Hooperu je ovo prvi film nakon Oskarom nagrađenog „The King’s Speach.“ Iza njega stoji Universal, a Redmayne će se uskoro pojaviti u „My week with Marilyn“, 23/11/2011.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu