•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Pijev život“ u trci za Zlatni globus, a „Hobit“ film sa najuspešnijim startom u Srbiji

“Hobit: Neočekivano putovanje 3D” nalazi se na prvom mestu BoxOffice liste. Do sada je zaradio 223 miliona dolara, dok je u Srbiji, za prvi vikend ostvario 160 hiljada dolara, što predstavlja najuspešniji start jednog stranog filma na našoj teritoriji.

Film Anga Lija, “Pijev život 3D” nominovan je za Zlatni globus i to u kategorijama: najbolji film, najbolja režija i najbolja muzika, a kritičari ovaj film svrstavaju među favorite i za predstojeću dodelu Oskara.

Na nedavno održanoj zatvorenoj projekciji, poznati filmski stvaraoci i istaknuti novinari imali su prilike da ekskluzivno pogledaju novo ostvarenje oskarovca Anga Lija „Pijev život 3D“. Spektakularni film slavnog reditelja već je osvojio kritičare i medije širom sveta, a evo šta su o istom rekli prvi srpski gledaoci:

"Veći deo filma imamo utisak da nam Ang Li plasira još jednu bajku za decu i kvazidiznijevsku priču o 'smislu života'. Na kraju shvatimo da je njegov film sve samo ne banalan - Li uspeva da filmskim jezikom postavi bazična filozofska pitanja o našem viđenju sveta ne nudeći instant odgovore."

prof. dr Nikola Dedić, Filozofski fakultet

„Film koji nudi avanturu i emocije, veru i nadu. Nesvakidašnji spoj nove tehnologije i istinske drame o odrastanju i suočavanju sa svakojakim izazovima koje nam život može doneti. Pije je moderni Noje, a veliki majstor režije Ang Li nateraće vas da pročitate i literarni predložak Jana Martela.

Dejan Dabić, organizator Filmskih susreta i filmski kritičar (Fipresci Srbija)

“Sasvim nova i neočekivana kombinacija filma avanture i umetničkog filma.”

Srđan Koljević, reditelj

“ "Pijev život" je avantura, poverenje, ljubav, opstanak i prijateljstvo ljudi i životinja u fantastičnoj 3D tehnici.

Aleksandar Stankov, Južne vesti

“Čudesan film, koji pokazuje koliko su mašta i hrabrost međusobno povezani, isprepletani, neraskidivi. Najsavremenija tehnologija je ovde samo u službi najstarije ljudske priče od svih - priče o životu.”

Vladimir Stanojević, TV Zona

“Ne može se prepričati... Dirljivo a duhovito, istinito a čarobno... Ja sam osmeh na licu nosila sat vremena po završetku filma...”

Nataša Disić, City radio

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...