•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Zombieland“ kao serija?

"The Walking Dead" doživljava uspeh pa što onda ne bi i film „Zombieland“? Oba projekta podjednako besmislena i infantilna, samim tim sa velikom šansom da se dopadne masi. Obzirom da je „The Walking Dead“ oborio sve rekorde gledanosti u istoriji američke televizije, već se radi na polučasovnim epizodama „Zombielanda“, baziranim prema likovima Jessija Eisenberga, Woodya Harrelsona i Emme Stone.

Rhett Reese i Paul Wernick pisaće, a Columbia producirati, dok Sony Pictures Television planira da razvije projekat za 2012-13.

Film je zaradio $75.6 million, a nastavak je planiran za narednu godinu. Očekivana TV serija bi zamenila dalje nastavke.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu